Voorlopige/Definitieve Aansluitingsprocedure voor jeugdspe(e)l(st)ers

Indien U een zoon/dochter heeft die graag wil komen volleyballen en geboren is tussen 2009 en 2015, dan kan hij/zij dit gratis en verzekerd komen proberen gedurende 4 trainingen. Dit is de procedure van de "Voorlopige Aansluiting". Hierbij wordt een verzekering afgesloten om bij gebeurlijke ongevallen toch verzekerd te zijn. Deze verzekering is 1 maand geldig.

Tijdens deze startperiode zal elk voorlopig lid de trainingen volgen van onze lichting ‘start-to-volley’, een groep waar alle startende volleyballers de sport onder de knie trachten te krijgen (algemene bewegingsleer, basis volleybal technieken, …).

BELANGRIJK: deze verzekering kan slecht 1 maal genomen worden. Het is dus niet mogelijk om een 2de maal een voorlopige verzekering te hebben, zelfs niet bij een andere club.

Deze training vindt plaats op woensdag van 17u30-19u in de gemeentelijke basisschool Den Top, Garebaan 5, 1600 St P Leeuw

Tenlaatste op het einde van de 3de week moet er wel beslist worden of hij/zij verder wil volleyballen (definitieve aansluiting) of eventueel zou stoppen. Tevens gebeurt op dit moment de sportieve evaluatie van het nieuw lid en zal de trainer samen met de sportieve cel bepalen in welke jeugdcategorie er verder kan getraind worden. Dit kan betekenen dat men in dezelfde ploeg blijft trainen of dat men overgaat naar een jeugdcategorie in competitie.

Voor meer informatie aangaande de definitieve aansluiting verwijzen we jullie graag naar dit document (download)

Het inschrijven bij de club houdt in dat alle betrokkenen (voorlopig lid / lid / ouders / trainers / clubbestuur) zich houden aan het clubreglement

Voor de voorlopige aansluiting kan U op de volgende manier inschrijven.

1. Schrijf uw kind voor Start To Volley (ST2V) in via onze website

Rechtstreeks via deze web-site op deze inschrijfpagina .

!!! Er zijn geen inschrijvingen mogelijk tussen 1 mei en de 2de zondag van Augustus !!!

!!! Start To Volley is enkel toegankelijk voor wie geboren is vanaf 1/1/2010 !!!

U vult alle gegevens in drukt "verzenden". Alle doorgestuurde gegevens worden door het club secretariaat gebuikt voor het afsluiten van de verzekering. Zodra de verzekering in orde is krijgt U een bevestiging via e-mail met verdere instructies. Dit is de zekerste en snelste manier om in orde te komen.

 

Aansluitingsprocedure als senior of recreatiespeler

Indien U wil aansluiten tot de club is de beste manier om een e-mail te sturen naar sportieve_cel@vczuun.be

Zet In deze e-mail uw contactgegevens, ervaring en sportieve wensen. De sportieve cel zal U daarna contacteren.